, , ,

Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Glitter Silver

Beställ nu!

kr33.00

Staedtler FIMO Effect är en silverfärgad fimolera med glittereffekt. Den väger 56 gram och används för att skapa dekorationer och smycken med en glittrande finish.

Artikelnr: 10623500959175949 Kategorier: , , ,

Staedtler FIMO Effect är en högkvalitativ polymerlera som är speciellt framtagen för att skapa detaljerade figurer, smycken och dekorativa föremål med en glittrande effekt. Denna variant, Glitter Silver, innehåller små glitterpartiklar som ger en skimrande och glänsande yta, vilket gör den idealisk för projekt som kräver en touch av glamour och glans.

Produkten kommer i en förpackning om 56 gram och är en del av FIMO Effect-serien, som kännetecknas av sina specialeffekter och unika finishar. Fimoleran är mjuk och smidig direkt ur förpackningen, vilket gör den lätt att forma och bearbeta. Efter modellering härdas leran i en vanlig ugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter, varpå den blir hård och tålig.

FIMO Effect Glitter Silver är kompatibel med andra FIMO-produkter, inklusive FIMO Soft och FIMO Professional, vilket möjliggör en mängd olika tekniker och effekter. Leran kan blandas med andra färger för att skapa anpassade nyanser eller användas enskilt för att framhäva dess unika glittereffekt.

Produkten är säker att använda och uppfyller de europeiska säkerhetsstandarderna EN 71, vilket gör den lämplig för både vuxna och barn över 8 år under övervakning. Staedtler FIMO Effect Glitter Silver är ett utmärkt val för hobbyister, konstnärer och hantverkare som vill lägga till en gnistrande touch till sina kreationer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Glitter Silver”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *