, , ,

Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Glitter Red

Beställ nu!

kr33.00

Staedtler FIMO Effect är en röd fimolera med glitter, som väger 56 gram. Den används för att skapa glittrande modeller och smycken som härdas i ugn.

Artikelnr: 10623501880349998 Kategorier: , , ,

Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Glitter Red är en högkvalitativ polymerlera som är en del av Staedtler FIMO Effect-serien, vilken är känd för sina specialeffekter och unika färger. Denna specifika variant, Glitter Red, är en röd lera med glittrande partiklar som ger ett skimrande och glänsande utseende till dina skapelser.

Leran kommer i en förpackning om 56 gram och är mjuk och smidig direkt ur förpackningen, vilket gör den lätt att forma och bearbeta för både nybörjare och erfarna användare. FIMO Effect-leran kan enkelt blandas med andra FIMO-leror för att skapa anpassade färger och effekter.

Efter modellering härdas leran i en vanlig ugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter. När leran har härdats blir den permanent hård och tålig, vilket gör den idealisk för att skapa smycken, figurer, dekorationer och andra konstverk som kräver en hållbar finish.

Glittereffekten i denna röda lera är särskilt populär för att skapa festliga dekorationer, julpynt, eller smycken som behöver en extra gnistrande touch. Den färdiga ytan reflekterar ljus på ett iögonfallande sätt och ger en djup och rik glans.

Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Glitter Red är icke-toxisk och överensstämmer med CE-normer, vilket gör den säker för användning av både vuxna och barn över åtta år. Dessutom är leran hållbar och kommer inte att torka ut när den förvaras korrekt, vilket säkerställer att den kan användas för flera projekt över tid.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Glitter Red”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *