, , ,

Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Gemstone Citrine

Beställ nu!

kr33.00

Staedtler FIMO Effect är en fimolera med en vikt på 56 gram och har en ”Gemstone Citrine”-effekt som efterliknar utseendet på citrinädelstenen. Produkten används för att skapa smycken och dekorationer med en glittrande stenliknande finish.

Artikelnr: 10623500239012804 Kategorier: , , ,

Staedtler FIMO Effect Gemstone Citrine är en högkvalitativ polymerlera avsedd för både hobbyister och professionella konstnärer. Denna specifika variant är designad för att efterlikna utseendet och känslan av den ädelstenen citrin, vilket ger en unik och attraktiv effekt till dina skapelser.

Produkten kommer i en förpackning om 56 gram och är en del av Staedtler FIMO Effect-serien, som kännetecknas av dess speciella effekter och finishar. Fimoleran är mjuk och smidig direkt ur förpackningen, vilket gör den lätt att forma och bearbeta. Efter modellering härdas leran i en vanlig ugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter, varefter den blir hård och hållbar.

Färgen på denna FIMO Effect-lera är inspirerad av citrinens varma gula toner, med en genomskinlig och glittrande effekt som fångar ljuset och ger en realistisk ädelstenskänsla. Den är idealisk för att skapa smycken, figurer, dekorationer och andra konstverk där man önskar en stenliknande finish.

Staedtler FIMO Effect Gemstone Citrine är kompatibel med andra FIMO-produkter, vilket gör det möjligt att blanda olika färger och effekter för att skapa anpassade nyanser och mönster. Leran är även hållbar och vattenfast efter härdning, vilket säkerställer att dina konstverk kan bevaras över tid.

Säkerheten är viktig, och därför är Staedtler FIMO Effect-leran certifierad som icke-toxisk enligt europeiska säkerhetsstandarder. Produkten är dock inte ätbar och bör hållas borta från små barn som kan riskera att svälja små delar.

Sammanfattningsvis är Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Gemstone Citrine ett mångsidigt och användarvänligt material som erbjuder konstnärer och hantverkare möjligheten att skapa detaljerade och professionella verk med en unik och vacker ädelstenseffekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Gemstone Citrine”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *