,

Staedtler FIMO Air Light 250 g White

Beställ nu!

kr79.00

Staedtler FIMO Air Light är en vit, lufttorkande modelleringslera som väger 250 gram. Lämpar sig för olika hantverksprojekt och härdar vid rumstemperatur.

Artikelnr: 10623501710886877 Kategorier: ,

Staedtler FIMO Air Light är en mycket lätt och lufttorkande modelleringslera som är idealisk för en mängd olika kreativa projekt. Denna förpackning innehåller 250 gram av den vita leran. FIMO Air Light är känd för sin smidighet och formbarhet, vilket gör den lämplig för både hobbyanvändare och professionella konstnärer.

Produkten är tillverkad av en speciell sammansättning som gör att den torkar i luften, utan behov av bränning i en ugn. När den har torkat blir leran mycket lätt, vilket gör den perfekt för att skapa hängande dekorationer eller andra objekt där vikten är en faktor. Den färdiga ytan kan målas eller lackas för att ge ytterligare skydd och en personlig touch.

FIMO Air Light är också mycket enkel att arbeta med. Den kan enkelt formas, skäras, rullas och stämplas för att skapa detaljerade figurer och dekorationer. Om leran börjar torka under arbetsprocessen kan den återfuktas med lite vatten för att återfå sin formbarhet.

När produkten har torkat är den hård och stabil, men fortfarande förvånansvärt lätt. Den kan slipas, borras, limmas och kombineras med andra material för att skapa komplexa konstverk och hantverk. FIMO Air Light är också icke-toxisk och säker att använda för barn under övervakning, vilket gör den till ett populärt val för skolprojekt och pedagogiska aktiviteter.

Sammanfattningsvis är Staedtler FIMO Air Light 250 g White en mångsidig och användarvänlig modelleringslera som erbjuder en rad möjligheter för kreativa uttryck, från skulpturer och figurer till smycken och heminredning. Dess lätta och lufttorkande egenskaper gör den till ett praktiskt alternativ för både nybörjare och erfarna konstnärer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Air Light 250 g White”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *