,

Staedtler FIMO Air Basic 500 g White

Beställ nu!

kr45.00

Staedtler FIMO Air Basic är en lufttorkande modelleringslera på 500 gram i färgen vit. Lämpar sig för olika typer av hantverk och skulpturer och härdar vid rumstemperatur.

Artikelnr: 10623501340851050 Kategorier: ,

Staedtler FIMO Air Basic är en lufttorkande modelleringslera som är idealisk för konstnärer, hantverkare och kreativa entusiaster av alla åldrar. Denna förpackning innehåller 500 gram av den vita varianten av leran.

FIMO Air Basic är en mångsidig och lättanvänd lera som inte kräver bränning i en ugn, eftersom den härdar vid rumstemperatur när den exponeras för luft. Detta gör den till ett praktiskt val för skolprojekt, hobbyaktiviteter och professionella konstverk.

Leran har en mjuk och smidig konsistens som gör det enkelt att forma och skulptera detaljerade figurer och objekt. När den är torr har den en hård och robust yta som kan slipas, borras, målas eller lackas för att skapa en mer hållbar och personlig finish.

Produkten är tillverkad av naturliga komponenter, vilket gör den säker att använda och icke-toxisk. Den är också glutenfri, vilket är en viktig aspekt för användare med glutenintolerans.

För att uppnå bästa resultat bör FIMO Air Basic förvaras i en lufttät förpackning för att förhindra uttorkning innan användning. Efter formning bör den färdiga skapelsen lämnas på en icke-absorberande yta för att torka jämnt. Torktiden kan variera beroende på tjockleken på det skapade objektet, men i allmänhet tar det cirka 24 timmar för leran att härda helt.

Staedtler FIMO Air Basic är ett utmärkt val för dem som söker en lättanvänd och mångsidig modelleringslera som erbjuder professionella resultat utan behovet av en keramikugn.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Air Basic 500 g White”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *