,

Staedtler FIMO Air Basic 500 g Earth

Beställ nu!

kr45.00

Staedtler FIMO Air Basic är en lufttorkande modelleringslera på 500 gram med en jordliknande färg. Lämpar sig för olika typer av hantverk och skulpturer och härdar vid rumstemperatur.

Artikelnr: 10623500444077300 Kategorier: ,

Staedtler FIMO Air Basic är en lufttorkande modelleringslera som är idealisk för konstnärer, hantverkare och kreativa entusiaster av alla åldrar. Denna specifika förpackning innehåller 500 gram av leran i en jordnära färgton, vilket ger en naturlig och autentisk känsla till dina skapelser.

Produkten är tillverkad av en högkvalitativ sammansättning som gör att leran är mjuk och lätt att forma. Den kan enkelt formas med händerna eller verktyg för att skapa detaljerade figurer, skulpturer, dekorativa objekt eller till och med smycken. Efter modellering torkar leran i luften, vilket eliminerar behovet av bränning i en ugn. Torktiden kan variera beroende på tjockleken på det skapade objektet, men vanligtvis är det helt torrt och redo för ytterligare bearbetning inom 24 timmar.

När FIMO Air Basic har torkat blir den hård och stabil, men behåller samtidigt en viss grad av flexibilitet som gör den mindre benägen att spricka jämfört med andra lufttorkande leror. Den torkade ytan kan sedan målas, slipas, borras eller lackas för att uppnå önskat slutresultat och ytfinish.

Staedtler FIMO Air Basic är icke-toxisk och säker att använda för barn, vilket gör den till ett populärt val i skolor och för pedagogiska projekt. Den är också miljövänlig, eftersom den inte kräver någon energiintensiv bränning.

Förpackningen är praktisk och återförslutningsbar, vilket hjälper till att bevara lerans fuktighet och konsistens mellan användningstillfällena. Det är dock viktigt att förvara leran i en lufttät behållare för att förhindra att den torkar ut när den inte används.

Sammanfattningsvis är Staedtler FIMO Air Basic 500 g Earth ett mångsidigt och användarvänligt material som erbjuder oändliga möjligheter för kreativt skapande, från hobbyprojekt till professionella konstverk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Air Basic 500 g Earth”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *