,

Staedtler FIMO Air Basic 1000 g Terracotta

Beställ nu!

kr75.00

Staedtler FIMO Air Basic är en lufttorkande modelleringslera på 1000 g i färgen terrakotta. Lämpar sig för olika typer av hantverk och skulpturer och behöver ingen bränning.

Artikelnr: 10623500497827500 Kategorier: ,

Staedtler FIMO Air Basic är en lufttorkande modelleringslera som är idealisk för konstnärer, hantverkare och kreativa entusiaster av alla åldrar. Denna förpackning innehåller 1000 gram lera i färgen terrakotta, vilket ger en klassisk och naturlig lerkänsla till dina skapelser.

Produkten är enkel att forma och bearbeta, vilket gör den lämplig för en mängd olika projekt, från små figurer och smycken till större skulpturer och dekorativa föremål. Leran är mjuk direkt ur förpackningen och behöver inte värmas upp för att bli formbar, vilket gör den användarvänlig även för nybörjare.

När du har skapat din önskade form, torkar FIMO Air Basic naturligt vid rumstemperatur, vanligtvis inom 24 timmar beroende på tjockleken på ditt arbete. Efter torkning blir leran hård och stabil, men behåller samtidigt en viss grad av flexibilitet, vilket minskar risken för sprickbildning.

Ytan på den torkade leran kan slipas, borras, målas eller lackas för att uppnå önskat utseende och ytfinish. Detta gör det möjligt att anpassa dina projekt ytterligare genom att använda olika tekniker och material.

Staedtler FIMO Air Basic är tillverkad av naturliga komponenter och är fri från lösningsmedel, vilket gör den säker att använda för både barn och vuxna. Dessutom är produkten glutenfri, vilket är en viktig aspekt för personer med glutenintolerans.

Förpackningen är återförslutningsbar, vilket hjälper till att bevara lerans fuktighet och konsistens om du inte använder allt på en gång. Det är dock viktigt att förvara leran i en lufttät behållare för att förhindra att den torkar ut innan den är använd.

Sammanfattningsvis är Staedtler FIMO Air Basic 1000 g Terracotta en mångsidig och lättanvänd modelleringslera som erbjuder en naturlig terrakottafärg och är lämplig för en rad olika kreativa projekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Air Basic 1000 g Terracotta”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *