,

Staedtler FIMO Air Basic 1000 g Earth

Beställ nu!

kr75.00

Staedtler FIMO Air Basic är en lufttorkande modelleringslera som väger 1000 gram och har en jordfärg. Lämpar sig för olika typer av hantverk och skulpturer och härdar vid rumstemperatur.

Artikelnr: 10623500752575763 Kategorier: ,

Staedtler FIMO Air Basic är en lufttorkande modelleringslera som är idealisk för konstnärer, hantverkare och kreativa entusiaster av alla åldrar. Denna förpackning innehåller 1000 gram av leran i färgen Earth, vilket är en naturlig jordfärg som efterliknar lera eller terrakotta.

FIMO Air Basic är tillverkad av en speciell sammansättning som gör att den torkar vid rumstemperatur, vilket eliminerar behovet av bränning i en ugn. När den har torkat blir leran hård och stabil, vilket gör den lämplig för att skapa detaljerade figurer, skulpturer, dekorativa objekt och mycket mer.

Produkten är lätt att forma och bearbeta. Den kan enkelt blandas för att skapa nya färger eller nyanser och kan även slätas ut med vatten för att uppnå en fin yta. Dessutom kan den bearbetas med verktyg för att skapa texturer eller detaljer.

Efter torkning kan FIMO Air Basic målas eller lackas för att skydda ytan och för att ge ditt arbete en personlig touch. Den är också lämplig för att användas med olika dekorationstekniker som decoupage eller bladmetall.

Förpackningen är återförslutningsbar, vilket hjälper till att bevara lerans fuktighet och konsistens om du inte använder allt på en gång. Det är också viktigt att notera att FIMO Air Basic är icke-toxisk och säker att använda för barn, men det rekommenderas att barn övervakas av vuxna under användning.

Sammanfattningsvis är Staedtler FIMO Air Basic 1000 g Earth en mångsidig och användarvänlig modelleringslera som är perfekt för en mängd olika projekt, från hantverk och skulpturer till pedagogiska syften och hobbyaktiviteter.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Air Basic 1000 g Earth”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *