,

Staedtler Färgade tavelkritor 12-pack

Beställ nu!

kr79.00

Staedtler Färgade tavelkritor är ett 12-pack icke-dammiga kritor avsedda för användning på tavlor. De erbjuder en variation av färger för kreativt skrivande och tecknande.

Artikelnr: 10623501345156225 Kategorier: ,

Staedtler färgade tavelkritor är ett 12-pack högkvalitativa kritor designade för att användas på tavlor och andra icke-porösa ytor. Dessa kritor är tillverkade av Staedtler, ett välkänt tyskt företag känt för sina skriv- och ritprodukter.

Produkten innehåller en variation av levande och ljusa färger som ger användaren möjlighet att skapa färgstarka och attraktiva visuella presentationer. Färgerna i paketet är vanligtvis en blandning av primära och sekundära färger, inklusive nyanser som rött, blått, grönt, gult, orange, lila, rosa, och flera andra.

Kritorna är tillverkade av naturligt kalciumkarbonat, vilket ger en jämn och enhetlig applicering. De är dammfria, vilket minskar risken för inandning och håller arbetsytan ren. Detta är en viktig egenskap för användare som är känsliga för damm eller som använder kritorna i miljöer där renlighet är viktig, som klassrum eller matlagningsskolor.

Staedtler tavelkritor är också kända för sin hållbarhet och motståndskraft mot att brytas under normal användning, vilket gör dem till ett ekonomiskt val för skolor och andra utbildningsinstitutioner. De är lätta att torka bort från tavlan med en torr eller lätt fuktad trasa eller svamp, vilket gör det enkelt att radera och börja om.

Kritorna är icke-toxiska och säkra för användning av barn, vilket gör dem till ett populärt val för pedagogiska miljöer. De är också lämpliga för konstnärliga ändamål, där de kan användas för att skapa temporära konstverk på ytor som fönster eller speglar.

Förpackningen är praktisk och användarvänlig, ofta med en återförslutningsbar låda eller hylsa som gör det enkelt att förvara och transportera kritorna utan att de går sönder eller smutsar ner andra föremål.

Sammanfattningsvis är Staedtler färgade tavelkritor ett mångsidigt och praktiskt verktyg för lärare, studenter, konstnärer och yrkesverksamma som behöver en pålitlig och högkvalitativ kritprodukt för att kommunicera visuellt på icke-porösa ytor.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler Färgade tavelkritor 12-pack”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *