, , , ,

Staedtler Dubbel Pennvässare Tub

Beställ nu!

kr40.00

Staedtler Dubbel Pennvässare Tub är en pennvässare med två hål för olika pennstorlekar. Den har en behållare för att samla upp spån och är tillverkad av det tyska företaget Staedtler.

Artikelnr: 10623501609571542 Kategorier: , , , ,

Staedtler Dubbel Pennvässare Tub är en praktisk och effektiv pennvässare designad för att vässa både tunna och tjocka pennor. Den är tillverkad av högkvalitativ plast och har en ergonomisk form som gör den bekväm att hålla i handen. Pennvässaren består av två separata vässarhål, ett för standardstorlek på blyertspennor (upp till 8,2 mm i diameter) och ett större hål för tjockare pennor (upp till 10,2 mm i diameter), vilket gör den mångsidig och användbar för olika typer av pennor, inklusive färgpennor och blyertspennor.

Den har en genomskinlig behållare eller tub som samlar upp pennspån, vilket minskar röran och gör det enkelt att se när det är dags att tömma behållaren. Locken på vässaren är säkra och förhindrar att spån läcker ut. Vässarbladen är av hög kvalitet och ger en skarp och jämn spets, vilket förlänger pennans livslängd och förbättrar skrivupplevelsen.

Staedtler Dubbel Pennvässare Tub är lämplig för både skolbruk och professionellt bruk, och dess kompakta storlek gör den enkel att förvara i en pennfodral eller skrivbordslåda. Dess robusta konstruktion och pålitliga vässarfunktion gör den till ett oumbärligt verktyg för studenter, konstnärer och alla som regelbundet använder pennor i sitt arbete eller sina studier.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler Dubbel Pennvässare Tub”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *