Rea!

Stabilo Woody 3-in-1 Färgpennor 18-set + vässare och pensel

Beställ nu!

kr503.00

Stabilo Woody 3-in-1 är multifunktionella färgpennor som kan användas som färgkritor, vattenfärger och vaxkritor. Setet innehåller 18 olika färger samt en pennvässare och pensel för varierande användning.

Artikelnr: 10623500037067478 Kategori:

Stabilo Woody 3-in-1 Färgpennor är ett mångsidigt set som består av 18 tjocka, högkvalitativa färgpennor, en pennvässare anpassad för pennornas storlek samt en pensel för att använda pennorna som vattenfärger. Dessa färgpennor är unika då de kombinerar egenskaperna hos färgpennor, vaxkritor och vattenfärger i en och samma produkt, vilket gör dem idealiska för en mängd olika kreativa tillämpningar.

Varje penna i Stabilo Woody 3-in-1-setet har en tjock, robust kärna som är mycket pigmenterad, vilket ger intensiva och täckande färger. Pennorna är utformade för att kunna användas på en rad olika ytor, inklusive papper, kartong, glas, metall och även mörka ytor. De är även vattenlösliga, så när man drar en våt pensel över det målade området kan man skapa vackra akvarelleffekter.

Pennorna har en ergonomisk form som gör dem lätta att hålla i även för små barns händer, och de är dessutom säkra eftersom de är tillverkade av icke-toxiska material. Detta gör dem till ett utmärkt val för familjer och skolor.

Setet inkluderar en variation av färger, från primärfärger till mer unika nyanser, vilket ger användaren möjlighet att utforska en bred palett i sina konstverk. Den medföljande pennvässaren är speciellt designad för att vässa de tjocka pennorna, och den är robust nog att hantera pennornas storlek utan att bryta dem.

Penseln som ingår i setet är av god kvalitet och är avsedd att användas tillsammans med pennorna för att skapa akvarelleffekter. Den är tillräckligt mjuk för att sprida färgen jämnt men tillräckligt stadig för att ge kontroll över detaljer.

Stabilo Woody 3-in-1 Färgpennor 18-set med vässare och pensel är en utmärkt investering för barn och vuxna som älskar att rita och måla, och erbjuder en unik kombination av mångsidighet och kvalitet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Stabilo Woody 3-in-1 Färgpennor 18-set + vässare och pensel”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *