, ,

St Cuthberts Mill Saunders Waterford Akvarellblock White Roughx18 cm 300g

Beställ nu!

kr349.00

St Cuthberts Mill Saunders Waterford Akvarellblock är ett högkvalitativt papper för akvarellmålning. Detta block innehåller vita, grova papper på 300 gram och mäter 18×18 cm.

Artikelnr: 10623500346360716 Kategorier: , ,

St Cuthberts Mill Saunders Waterford Akvarellblock White Rough är ett högkvalitativt akvarellpapper som är känt för sin överlägsna styrka och hållbarhet. Detta akvarellblock är tillverkat av 100% bomull, vilket ger det en naturlig vithet och en mjuk, grov textur som är idealisk för akvarellmålare som föredrar en mer uttalad papperstextur för att skapa intressanta yteffekter.

Pappret är 300 gram per kvadratmeter, vilket gör det till ett tjockt och robust papper som kan hantera tunga tvättar och olika akvarelltekniker utan att bukta eller förvridas. Detta akvarellblock är syrafritt och buffrat, vilket innebär att det inte kommer att gulna eller försämras över tid, vilket säkerställer att dina konstverk bevaras i många år framöver.

Blocket innehåller ark som mäter 18 x 26 cm, en storlek som är bekväm för både små detaljerade studier och större, friare penseldrag. Arkens grova yta är särskilt lämplig för att fånga ljusets spel och skuggor, vilket ger en extra dimension till akvarellmålningar.

Saunders Waterford-pappret är limmat på alla fyra sidor, vilket hjälper till att hålla pappret spänt medan du målar och minskar behovet av att sträcka pappret innan användning. När din målning är torr kan du enkelt ta bort det från blocket med hjälp av en palettkniv eller liknande verktyg.

St Cuthberts Mill är känd för att tillverka papper av högsta kvalitet, och Saunders Waterford-serien är inget undantag. Detta akvarellblock är idealiskt för professionella konstnärer och seriösa hobbyister som kräver det bästa från sitt papper för att kunna skapa verk som verkligen står ut.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”St Cuthberts Mill Saunders Waterford Akvarellblock White Roughx18 cm 300g”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *