, ,

St Cuthberts Mill Bockingford Akvarellblock0x180mm 300g Rough

Beställ nu!

kr159.00

St Cuthberts Mill Bockingford Akvarellblock är ett högkvalitativt papper för akvarellmålning som mäter 300x180mm och har en vikt på 300g/m². Papprets yta är ”Rough”, vilket innebär att det har en grov textur som är idealisk för att skapa intressanta akvarelltexturer och effekter.

Artikelnr: 10623501801820014 Kategorier: , ,

St Cuthberts Mill Bockingford Akvarellblock är ett högkvalitativt papperstillbehör avsett för konstnärer och entusiaster som arbetar med akvarelltekniker. Detta akvarellblock mäter 300x180mm och består av 300 grams papper med en ”Rough” yta, vilket innebär att pappret har en grov textur som är idealisk för att skapa intressanta effekter och djup i akvarellmålningar.

Pappret är tillverkat av 100% cellulosa och är syrafritt, vilket bidrar till dess långvariga hållbarhet och motståndskraft mot åldrande. Den grova ytan är särskilt uppskattad av konstnärer som föredrar en mer texturerad yta för att fånga ljus och skugga samt för att ge sina verk en mer dynamisk känsla.

Bockingford-serien från St Cuthberts Mill är känd för sin exceptionella kvalitet och förmåga att hantera stora mängder vatten utan att pappret buktar eller förstörs, vilket är en viktig egenskap för akvarellpapper. Detta gör det möjligt för konstnärer att arbeta med olika tekniker, inklusive vått-i-vått och lager på lager.

Akvarellblocket är limmat på alla fyra sidor, vilket säkerställer att pappret håller sig platt när det blir vått och minskar behovet av att sträcka pappret innan användning. När målningen är torr kan det enskilda arket lätt tas bort från blocket med hjälp av en palettkniv eller liknande verktyg.

St Cuthberts Mill Bockingford Akvarellblock är ett utmärkt val för både professionella konstnärer och hobbyanvändare som söker ett pålitligt och högpresterande papper för sina akvarellprojekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”St Cuthberts Mill Bockingford Akvarellblock0x180mm 300g Rough”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *