,

Sennelier Tusch Ink 30 ml

Beställ nu!

kr105.00

Sennelier Tusch Ink är en högkvalitativ, pigmentrik tusch som används för teckning och kalligrafi. Den finns i en 30 ml flaska och erbjuder en vattenfast, ljusäkta finish när den torkat.

Artikelnr: 10623521615792072 Kategorier: ,

Sennelier Tusch Ink är en högkvalitativ, vattenbaserad tusch som är känd för sin intensiva färgstyrka och utmärkta ljusäkthet. Denna tusch kommer i en 30 ml glasflaska och är tillgänglig i ett brett spektrum av färger, vilket gör den idealisk för konstnärer och designers som vill skapa djärva och livfulla verk.

Produkten är framställd med hjälp av en traditionell formel som använder skalning av naturliga harts för att ge en exceptionell glans och smidighet i applikationen. Tack vare dess flytande konsistens är Sennelier Tusch Ink lätt att applicera med olika verktyg som penslar, teckningspennor eller airbrush, och den kan även användas i kalligrafi och stämplingsarbeten.

Sennelier Tusch Ink är snabbtorkande och har en vattenfast finish när den är torr, vilket gör den lämplig för flera lager och tekniker utan att färgerna blöder. Dessutom är tuschen förenlig med andra medier och kan användas på en mängd olika ytor, inklusive papper, kartong och akvarellpapper.

Förpackningen är utformad med en droppinsats som gör det enkelt att dosera tuschen och minimera spill. Sennelier har ett rykte om att tillverka konstnärsmaterial av högsta kvalitet, och denna tusch är inget undantag. Den är perfekt för professionella konstnärer, studenter och hobbyanvändare som söker en pålitlig och mångsidig tusch för sina kreativa projekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sennelier Tusch Ink 30 ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *