,

Sennelier Stand Oil 75 ml

Beställ nu!

kr91.00

Sennelier Stand Oil är en tjock, polymeriserad linolja som används för att öka glansen och transparensen i oljefärger samt förlänga torktiden. Den kommer i en 75 ml flaska och är idealisk för att skapa en jämn och elastisk film på målningen.

Artikelnr: 10623500469012731 Kategorier: ,

Sennelier Stand Oil är en tjockflytande, högkvalitativ linolja som är idealisk för konstnärer som vill förbättra flödet och öka glansen i sina oljefärger. Denna produkt kommer i en 75 ml flaska och är känd för sin utmärkta åldringsegenskaper och dess förmåga att inte gulna över tid.

Standoljan har genomgått en process av upphettning och polymerisation, vilket gör den tjockare och mer viskös än vanlig linolja. Detta gör att den torkar långsammare och skapar en stark och elastisk film när den väl torkat, vilket är fördelaktigt för konstverkets hållbarhet.

Användningen av Sennelier Stand Oil bidrar till att minska penselstrecken och ger en jämn, självutjämnande yta. Den kan användas ren eller spädas med terpentin eller annat lösningsmedel för att justera konsistensen efter önskemål. När den blandas med oljefärger förbättrar den transparensen och djupet i färgen, vilket gör den idealisk för glasyrtekniker.

Produkten är också kompatibel med andra oljebaserade medier och kan användas för att skapa egna medier eller som en ingrediens i ett målarmedium för att påverka torktiden och konsistensen hos oljefärgen.

Sennelier är ett välrenommerat varumärke känt för sina konstnärsmaterial av hög kvalitet, och deras Stand Oil är inget undantag. Det är en pålitlig produkt för professionella konstnärer som söker kontroll och kvalitet i sitt arbete.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sennelier Stand Oil 75 ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *