Rea!

Sennelier Pastel Card A3

Beställ nu!

kr540.00

Sennelier Pastel Card A3 är ett grovt papper speciellt framtaget för pastellmålning. Det har en hög bomullsandel som ger en robust yta och är tillgängligt i olika färger.

Artikelnr: 10623501037605577 Kategori:

Sennelier Pastel Card A3 är ett högkvalitativt pastellpapper som är speciellt framtaget för att möta de krävande behoven hos professionella konstnärer och entusiaster av pastellmålning. Pappret har en unik grov yta som är belagd med en fin, kornig struktur av vegetabiliska fibrer, vilket gör det idealiskt för att fånga upp och hålla kvar pastellpigmenten.

Storleken på varje ark är A3, vilket motsvarar måtten 297 x 420 mm. Detta ger en generös arbetsyta som passar för både större kompositioner och detaljarbeten. Papprets tjocklek och vikt bidrar till dess premiumkänsla och hållbarhet, vilket gör det möjligt för konstnären att arbeta med flera lager utan att pappret blir genomslaget eller förlorar sin struktur.

Sennelier Pastel Card finns i en rad olika färger, vilket ger konstnärer möjligheten att välja en bakgrundsfärg som kompletterar deras konstverk. Färgerna är djupa och mättade, och de bidrar till att förstärka pastellernas luminositet och färgintensitet.

Papprets speciella yta tillåter inte bara för pastell, utan är också lämplig för andra torra medier som kol, krita och blyerts. Detta gör Sennelier Pastel Card till ett mångsidigt val för konstnärer som vill experimentera med olika tekniker och medier.

Sennelier, ett ansett varumärke känt för sin kvalitet inom konstnärsmaterial, har utvecklat detta papper med en förståelse för konstnärers behov av ett pålitligt och hållbart underlag som inte kompromissar med färgåtergivning eller arbetskomfort. Sennelier Pastel Card A3 är därför ett utmärkt val för konstnärer som söker ett papper som kan lyfta deras pastellkonst till nästa nivå.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sennelier Pastel Card A3”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *