Rea!

Sennelier Oljepastellblock 340g 40x60cm 12 ark

Beställ nu!

kr716.00

Sennelier Oljepastellblock är ett högkvalitativt papper speciellt framtaget för oljepastellmålning. Blocket innehåller 12 ark som vardera väger 340 gram och mäter 40×60 cm.

Artikelnr: 10623502057710271 Kategori:

Sennelier Oljepastellblock är ett högkvalitativt papper som är speciellt framtaget för att användas med oljepasteller. Detta block innehåller 12 ark av tjockt, 340 grams papper, vilket ger en robust och hållbar yta för konstnärer att arbeta på. Varje ark mäter 40 x 60 cm, vilket ger en generös arbetsyta för större kompositioner eller för att kunna klippa ner till önskad storlek.

Pappret i Sennelier Oljepastellblock har en grov textur som är idealisk för att fånga upp och hålla kvar de rika pigmenten som finns i oljepasteller. Denna textur gör det också möjligt för konstnären att bygga upp lager och skapa en mängd olika effekter, från mjuka övergångar till kraftfulla, dynamiska streck.

Blocket är limmat på ena kortsidan vilket gör det enkelt att bläddra mellan ark och att riva av ett ark när det är dags att presentera eller rama in verket. Papprets kvalitet säkerställer att färgerna behåller sin lyster och att pappret inte gulnar över tid, vilket är viktigt för konstverk som ska hålla länge.

Sennelier är ett välkänt märke bland konstnärer och är känt för sina högkvalitativa produkter. Deras oljepastellblock är inget undantag och är en favorit bland professionella konstnärer och studenter som söker ett pålitligt och hållbart underlag för sina oljepastellskapelser.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sennelier Oljepastellblock 340g 40x60cm 12 ark”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *