Sennelier Oljepastellblock 340g 30x40cm 12 ark

Beställ nu!

kr485.00

Sennelier Oljepastellblock är ett högkvalitativt papper speciellt framtaget för oljepastellmålning. Blocket innehåller 12 ark av 340 grams papper i storleken 30×40 cm.

Artikelnr: 10623500512750008 Kategori:

Sennelier Oljepastellblock är ett högkvalitativt papper som är speciellt framtaget för att användas med oljepasteller. Detta block innehåller 12 ark av tjockt, 340 grams papper, vilket ger en robust och hållbar yta för konstnärer att arbeta på. Varje ark mäter 30×40 cm, vilket ger en generös arbetsyta för både små och stora projekt.

Pappret i Sennelier Oljepastellblock har en grov textur som är idealisk för att fånga upp och hålla kvar de rika pigmenten som finns i oljepasteller. Denna textur gör det också möjligt för konstnärer att bygga upp lager och skapa djup och dimension i sina verk. Papprets yta är också tillräckligt motståndskraftig för att tillåta skrapning och andra tekniker som ofta används i oljepastellmålning.

Blocket är limmat på ena kortsidan vilket gör det enkelt att bläddra mellan ark och att riva av ett ark när det är dags att presentera eller rama in verket. Papprets kvalitet säkerställer att färgerna behåller sin lyster och inte bleknar över tid, vilket är viktigt för konstnärer som vill att deras verk ska hålla sig vackra under lång tid.

Sennelier är ett välkänt märke bland konstnärer och är känt för sina högkvalitativa produkter. Deras oljepastellblock är inget undantag och är en favorit bland professionella konstnärer och studenter som söker ett pålitligt och hållbart papper för sina oljepastellskapelser.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sennelier Oljepastellblock 340g 30x40cm 12 ark”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *