Sennelier Oljepastellblock 340g 24x32cm 12 ark

Beställ nu!

kr295.00

Sennelier Oljepastellblock är ett högkvalitativt papper speciellt framtaget för oljepastelltekniker. Blocket innehåller 12 ark av 340 grams papper i storleken 24×32 cm.

Artikelnr: 10623500339152610 Kategori:

Sennelier Oljepastellblock är ett högkvalitativt pappersblock designat speciellt för konstnärer som använder oljepasteller. Detta block innehåller 12 ark av tjockt, 340 grams papper, vilket ger en robust yta för att arbeta med oljepasteller. Papperets storlek är 24×32 cm, vilket ger en generös arbetsyta för både små och stora konstprojekt.

Papperet i Sennelier Oljepastellblock har en grov textur som är idealisk för att fånga och hålla oljepastellpigmenten. Denna textur gör det möjligt för konstnärer att bygga upp lager av färg, blanda och skapa rika, djupa toner och nyanser. Papperets yta är också tillräckligt motståndskraftig för att tillåta skrapning och andra tekniker som ofta används i oljepastellmålning.

Blocket är limmat på ena kortsidan, vilket gör det enkelt att bläddra mellan ark och ta ut färdiga verk utan att skada papperet. Detta gör det också praktiskt för konstnärer att arbeta på plats eller i en studio utan att behöva oroa sig för lösa papper.

Sennelier är ett välkänt märke inom konstnärsvärlden, känt för sina högkvalitativa färger och konstnärsmaterial. Deras oljepastellblock är inget undantag och är tillverkat med samma omsorg och kvalitet som deras andra produkter. Detta block är lämpligt för både professionella konstnärer och studenter som vill utforska oljepastellernas mångsidighet och uttrycksfullhet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sennelier Oljepastellblock 340g 24x32cm 12 ark”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *