Sennelier Oljepastellblock 340g 16x24cm 12 ark

Beställ nu!

kr225.00

Sennelier Oljepastellblock är ett högkvalitativt papper speciellt framtaget för oljepastelltekniker. Blocket innehåller 12 ark av 340 grams papper i storleken 16×24 cm.

Artikelnr: 10623500101793735 Kategori:

Sennelier Oljepastellblock är ett högkvalitativt papper som är speciellt framtaget för att användas med oljepasteller. Detta block innehåller 12 ark av tjockt, 340 grams papper, vilket ger en robust och hållbar yta för konstnärer att arbeta på. Varje ark mäter 16 x 24 cm, vilket ger en lagom stor arbetsyta för både små och medelstora konstprojekt.

Papprets yta är präglad med en fin textur som är optimerad för att fånga och hålla kvar oljepastellernas pigment. Detta gör att färgerna behåller sin lyster och djup även efter att de har applicerats på pappret. Texturen bidrar också till att skapa dynamiska och intressanta effekter när man blandar och skiktar färgerna.

Sennelier är ett välkänt varumärke bland konstnärer och är känt för sin höga kvalitet på konstnärsmaterial. Deras oljepastellblock är inget undantag och är tillverkat av syrafritt papper, vilket säkerställer att konstverken bevaras över tid utan att gulna eller försämras.

Blocket är limmat på ena kortsidan, vilket gör det enkelt att bläddra mellan ark och att riva av ett ark när man vill arbeta separat från blocket. Detta är praktiskt för konstnärer som vill presentera eller rama in sina verk.

Sammanfattningsvis är Sennelier Oljepastellblock 340g 16x24cm ett utmärkt val för konstnärer som söker ett papper som kompletterar och förhöjer deras oljepastelltekniker, och som uppskattar material av hög kvalitet som stödjer deras konstnärliga uttryck.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sennelier Oljepastellblock 340g 16x24cm 12 ark”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *