,

Sennelier Oljekrita Startset 6-pack

Beställ nu!

kr540.00

Sennelier Oljekrita Startset är ett set med sex högkvalitativa oljekritor. De är kända för sin krämiga konsistens och intensiva färger.

Artikelnr: 10623501890901296 Kategorier: ,

Sennelier Oljekrita Startset 6-pack är en samling av högkvalitativa oljekritor som är idealiska för konstnärer som vill utforska oljekritans mångsidighet och uttrycksfullhet. Detta set innehåller sex grundläggande färger som ger användaren en bra startpunkt för att blanda och skapa ett brett spektrum av nyanser och toner.

Varje krita i Sennelier Oljekrita Startset är tillverkad med en unik formula som kombinerar högkvalitativa pigment med en icke-torkande olja och vaxblandning. Detta ger en smidig och smörig konsistens som liknar den hos traditionell oljefärg. Kritorna är mjuka och lättarbetade, vilket gör det möjligt för konstnären att lägga på tjocka lager av färg, blanda dem direkt på arbetsytan eller arbeta i tunna, transparenta lager.

Setet innehåller vanligtvis en palett av primärfärger (blå, röd och gul), samt kompletterande färger som svart, vit och en jordfärg (till exempel brun eller grön). Dessa grundläggande färger kan blandas för att skapa ett nästan obegränsat antal nyanser.

Sennelier Oljekritor är kända för sin höga ljusäkthet, vilket innebär att färgerna behåller sin intensitet och djup över tid utan att blekna. De är också mycket mångsidiga och kan användas på en mängd olika ytor, inklusive papper, kartong, trä, metall, glas och till och med tyg.

Setet är perfekt för både professionella konstnärer och hobbyanvändare som vill experimentera med oljekritans rika och levande medium. Kritorna är lätta att hantera och kräver ingen extra utrustning eller förberedelser, vilket gör dem till ett utmärkt val för konstnärer på alla nivåer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sennelier Oljekrita Startset 6-pack”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *