, , ,

Sennelier Oljekrita

Beställ nu!

kr95.00

Sennelier Oljekrita är en högkvalitativ konstnärskrita som ger intensiva färger och kan användas på en mängd olika ytor. Den är känd för sin krämiga konsistens och utmärkta ljusäkthet.

Artikelnr: 10623552039084762 Kategorier: , , ,

Sennelier oljekritor är högkvalitativa konstnärsmaterial som är kända för sin krämiga konsistens och intensiva färger. De är tillverkade av rena pigment, som blandas med en naturlig vaxbinder för att skapa en smidig och lättanvänd produkt. Oljekritorna är utformade för att ge en mjuk och smidig applicering, vilket gör dem idealiska för en mängd olika tekniker och ytor, inklusive papper, kartong, trä, metall, och till och med glas.

Sennelier oljekritor är tillgängliga i ett brett spektrum av färger, från djupa jordtoner till lysande primärfärger och delikata pasteller. Varje krita är rik på pigment, vilket ger dem en stark färgmättnad och utmärkt ljusäkthet, vilket innebär att färgerna behåller sin intensitet och djup över tid.

Dessa kritor är också mycket mångsidiga. De kan användas torra för att skapa starka linjer och skarpa konturer, eller blandas med terpentin eller andra lösningsmedel för att skapa en oljemålningsliknande effekt. De kan även användas i lager, vilket möjliggör en rikedom av texturer och färgövergångar.

Sennelier har en lång tradition av att tillverka konstnärsmaterial och deras oljekritor är inget undantag när det gäller kvalitet. De är älskade av professionella konstnärer och hobbyanvändare världen över för sin överlägsna kvalitet och mångsidighet. Oljekritorna kommer ofta i eleganta trälådor eller metallaskar, vilket gör dem till en uppskattad present för konstnärer och kreativa själar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sennelier Oljekrita”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *