, , ,

Sennelier Oljekrita

Beställ nu!

kr85.00

Sennelier Oljekrita är en högkvalitativ artistkrida som ger intensiva färger och smidig applicering. Den är känd för sin krämiga konsistens och utmärkta ljusäkthet.

Artikelnr: 10623517580064186 Kategorier: , , ,

Sennelier oljekritor är högkvalitativa konstnärsmaterial som är kända för sin rika pigmentering och krämiga konsistens. De tillverkas av det franska företaget Sennelier, som har en lång tradition av att skapa fina konstmaterial sedan 1887. Oljekritorna, även kända som oljepasteller, utvecklades ursprungligen i samarbete med den berömda konstnären Pablo Picasso, som ville ha en mångsidig och lättanvänd produkt för att skapa utan begränsningar av traditionella tekniker.

Produkten består av en unik blandning av icke-torkande olja och vax, vilket ger dem en mjuk och smidig textur som liknar känslan av att måla med rena oljefärger. Sennelier oljekritor är extremt pigmenterade, vilket innebär att de ger starka och livfulla färger med en enda applicering. De är också ljusäkta, vilket betyder att de behåller sin färgintensitet över tid och inte bleknar i solljus.

Oljekritorna kan användas på en mängd olika ytor, inklusive papper, kartong, trä, metall, och till och med glas. De är flexibla i användning och kan blandas, skiktas och arbetas med för att skapa en mängd olika effekter och texturer. De kan även tunnas ut med terpentin för att skapa en mer traditionell oljemålningskänsla.

Sennelier oljekritor finns i ett brett spektrum av färger, från djupa jordtoner till lysande primärfärger och delikata pasteller. De erbjuds i olika set, från små basuppsättningar till stora professionella samlingar, samt individuellt för att kunna komplettera eller bygga upp en personlig palett.

Dessa oljekritor är populära bland konstnärer på alla nivåer, från nybörjare till professionella, på grund av deras mångsidighet och exceptionella kvalitet. De är lämpliga för en rad olika tekniker och stilar, från abstrakt konst till mer realistiska porträtt och landskap. Sennelier oljekritor är en stapelvara i många konstnärers verktygslåda och fortsätter att vara en favorit för dem som söker en rik och uttrycksfull färgupplevelse.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sennelier Oljekrita”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *