,

Sennelier Oljefärg Tub 40 ml Styckvis

Beställ nu!

kr315.00

Sennelier Oljefärg är en högkvalitativ konstnärsfärg tillverkad med traditionella metoder och fina pigment. Varje tub innehåller 40 ml oljefärg och säljs styckvis.

Artikelnr: 10623597137241508 Kategorier: ,

Sennelier Oljefärg är en högkvalitativ konstnärsfärg som är känd för sin rika pigmentering och utmärkta ljusäkthet. Denna oljefärg produceras i Frankrike och har använts av kända konstnärer som Cézanne, Monet och Picasso. Tuben innehåller 40 ml färg och säljs styckvis, vilket gör det möjligt för konstnärer att välja precis de färger de behöver för sina verk.

Färgen är tillverkad med traditionella metoder och består av noggrant utvalda pigment som är blandade med en bas av linolja. Denna olja ger en smidig och krämig konsistens som är lätt att arbeta med och som ger en jämn och hållbar yta när den torkar. Sennelier Oljefärg har en utmärkt täckförmåga och kan spädas med terpentin eller linolja för att uppnå olika effekter och transparens.

Tuberna är utformade för att vara lätta att hantera och pigmentinformation samt ljusäkthet är tydligt angivna på varje tub, vilket hjälper konstnärer att göra informerade val om materialen de använder. Sennelier Oljefärg är lämplig för alla nivåer av konstnärer, från nybörjare till professionella, och kan användas på en mängd olika underlag, inklusive duk, trä och papper.

Färgpaletten som erbjuds av Sennelier är omfattande, med ett brett spektrum av både jordfärger, moderna syntetiska färger och ädla pigment som kadmium och kobolt. Denna mångsidighet gör det möjligt för konstnärer att utforska en rikedom av färgnyanser och skapa djup och dimension i sina verk. Sennelier Oljefärg är känd för sin långvariga kvalitet och förmåga att bevara färgens intensitet och friskhet över tid.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sennelier Oljefärg Tub 40 ml Styckvis”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *