Rea!
,

Sennelier Oljefärg Tub 40 ml Styckvis

Beställ nu!

kr128.00

Sennelier Oljefärg är en högkvalitativ konstnärsfärg som säljs i 40 ml tuber. Färgen är känd för sin rika pigmentering och smidighet, vilket gör den populär bland professionella konstnärer.

Artikelnr: 10623576599076543 Kategorier: ,

Sennelier Oljefärg är en högkvalitativ konstnärsfärg som är känd för sin rika pigmentering och utmärkta ljusäkthet. Denna oljefärg produceras av det franska företaget Sennelier, som har en lång tradition av att tillverka konstnärsmaterial sedan 1887. Färgen kommer i en 40 ml tub och säljs styckvis, vilket gör det möjligt för konstnärer att välja precis de färger de behöver för sina projekt.

Produkten är framställd med traditionella metoder och innehåller noggrant utvalda pigment blandade med en bas av linolja, vilket ger en smidig och smörig konsistens. Denna konsistens gör det enkelt att blanda färgerna och uppnå en jämn applicering på målarduken. Sennelier använder sig av både organiska och oorganiska pigment, vilket resulterar i ett brett spektrum av färger, från livfulla och klara till djupa och jordnära toner.

Färgtuben är utformad för att vara lätt att hantera och dosera färgen från, och dess skruvlock säkerställer att färgen håller sig fräsch mellan målartillfällena. Sennelier Oljefärg är lämplig för alla nivåer av konstnärer, från nybörjare till professionella, och kan användas för en mängd olika tekniker och stilar inom oljemåleri.

Sennelier Oljefärg är känd för sin långvariga hållbarhet och förmåga att behålla sin intensitet och lyster över tid. Detta gör den till ett utmärkt val för konstnärer som vill att deras verk ska stå emot tidens tand. Dessutom är färgen kompatibel med olika oljemedium, vilket ger konstnärer möjlighet att experimentera med olika effekter och finishar.

Sammanfattningsvis är Sennelier Oljefärg Tub 40 ml en premiumprodukt som erbjuder professionell kvalitet, exceptionell pigmentering och en mångsidighet som uppskattas av konstnärer världen över.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sennelier Oljefärg Tub 40 ml Styckvis”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *