Rea!
,

Sennelier Oljefärg Tub 40 ml Styckvis

Beställ nu!

kr180.00

Sennelier Oljefärg är en högkvalitativ konstnärsfärg känd för sin rika pigmentering och smöriga konsistens. Varje tub innehåller 40 ml färg och säljs styckvis.

Artikelnr: 10623565559948585 Kategorier: ,

Sennelier Oljefärg är en högkvalitativ konstnärsfärg som är känd för sin rika pigmentering och utmärkta ljusäkthet. Denna oljefärg produceras i Frankrike och har använts av kända konstnärer som Cézanne, Monet och Picasso. Varje tub innehåller 40 ml av färgen.

Färgen är tillverkad med traditionella metoder och innehåller fina pigment som är noggrant malda för att uppnå en extra fin konsistens. Pigmenten är blandade med en speciellt utvald linolja som ger en smidig och smörig konsistens, vilket gör färgen lätt att arbeta med och ger möjlighet till en mängd olika tekniker och effekter.

Sennelier Oljefärg har en unik formula som kombinerar det bästa av traditionella färgegenskaper med de senaste tekniska framstegen, vilket resulterar i en färg som erbjuder en exceptionell täckförmåga och en fantastisk färgstyrka. Färgen är också känd för sin långsamma torktid, vilket ger konstnärer möjlighet att arbeta med färgen under längre perioder och att utföra olika tekniker som vått-i-vått eller lager på lager.

Tuben är praktisk och lätt att hantera, och dess skruvlock säkerställer att färgen håller sig fräsch mellan användningstillfällena. Sennelier Oljefärg finns i ett brett spektrum av färger, vilket ger konstnärer möjlighet att välja precis de nyanser som behövs för deras arbete.

Produkten är lämplig för både professionella konstnärer och studenter som söker en högkvalitativ oljefärg för sina konstverk. Med Sennelier Oljefärg får användaren en produkt som står för tradition, kvalitet och renhet i färgen, vilket gör den till ett utmärkt val för alla som värdesätter konstnärlig integritet och prestanda.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sennelier Oljefärg Tub 40 ml Styckvis”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *