Sennelier Indian Ink ”A La Pagode” 1000 ml

Beställ nu!

kr690.00

Sennelier Indian Ink ”A La Pagode” är ett högkvalitativt, permanent svart bläck som är ljusäkta och vattenfast när det torkat. Detta bläck, som säljs i en flaska om 1000 ml, är väl lämpat för teckning, kalligrafi och akvarelltekniker.

Artikelnr: 10623501807327817

Sennelier Indian Ink ”A La Pagode” är en högkvalitativ, vattenfast tusch som är känd för sin djupa, rika svärta och utmärkta ljusäkthet. Denna tusch är framställd av en traditionell kinesisk formel som har använts av konstnärer i århundraden och är tillverkad av Sennelier, ett franskt företag känt för sina fina konstnärsmaterial.

Produkten kommer i en 1000 ml flaska, vilket gör den till ett ekonomiskt val för professionella konstnärer, illustratörer och designers som använder mycket tusch i sitt arbete. Tuschens konsistens är flytande och den är mycket pigmenterad, vilket ger en stark och täckande svart färg när den appliceras på papper eller andra medier.

Sennelier Indian Ink ”A La Pagode” är baserad på en vattenlöslig shellacklösning som ger en glansig yta när den torkar. Tack vare dess vattenfasta egenskaper är den idealisk för tekniker som kräver övermålning utan att bläcket löses upp, såsom akvarelltekniker. Den kan användas med pensel, teckningsfjäder och även i airbrush-system efter förtunning.

Tuschen är också kompatibel med olika tecknings- och målningstekniker och kan användas på en mängd olika underlag, inklusive papper, kartong och trä. Den är lämplig för en rad olika tillämpningar, från kalligrafi och teckning till målning och mixed media-konst.

Sennelier Indian Ink ”A La Pagode” är fri från lösningsmedel och andra skadliga tillsatser, vilket gör den säker att använda i studion eller hemmiljön. Flaskan är utrustad med en säkerhetskork för att förhindra spill och förlänga produktens hållbarhet.

Sammanfattningsvis är Sennelier Indian Ink ”A La Pagode” en mångsidig och pålitlig tusch som erbjuder konstnärer en produkt av högsta kvalitet för att skapa professionella verk med en tidlös och klassisk finish.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sennelier Indian Ink ”A La Pagode” 1000 ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *