,

Sennelier Drawing Gum 0.5 mm Pipett

Beställ nu!

kr125.00

Sennelier Drawing Gum 0.5 mm Pipett är en maskeringsvätska för att skydda specifika områden när man målar med akvarell eller bläck. Den har en fin spets på 0.5 mm för exakt applicering.

Artikelnr: 10623500865142750 Kategorier: ,

Sennelier Drawing Gum, även känd som maskeringsvätska eller reservage, är en högkvalitativ, peelbar gummi-lösning avsedd för att skydda specifika områden av ett konstverk från färg eller bläck när man målar. Denna specifika produkt kommer med en 0.5 mm pipettapplikator som ger användaren möjlighet att applicera gummit med stor precision.

Produkten är framställd av naturligt latexgummi och är vanligtvis gråblå till färgen, vilket gör det enkelt att se var man har applicerat det på papperet. När Drawing Gum har torkat bildar det en skyddande film som kan färgas över med akvarell, bläck eller andra vattenbaserade medier. Efter att det överliggande mediet har torkat kan gummit enkelt gnuggas bort med fingret eller ett suddgummi, vilket avslöjar det oskyddade området nedanför i dess ursprungliga skick.

Sennelier Drawing Gum är känd för sin höga kvalitet och används ofta av professionella konstnärer och illustratörer. Den 0.5 mm tunna pipetten gör det möjligt att skapa mycket fina linjer och detaljer, vilket är idealiskt för tekniker som kräver precision som till exempel vid skapandet av fina höjdpunkter, komplexa mönster eller när man arbetar med små format.

Produkten är vattenlöslig när den är våt, vilket gör den enkel att rengöra från penslar och verktyg. Det är dock viktigt att notera att Sennelier Drawing Gum bör användas på ett papper av god kvalitet som tål maskeringsvätska, och att det bör testas på en dold yta för att säkerställa att det inte skadar papperet.

Sammanfattningsvis är Sennelier Drawing Gum 0.5 mm Pipett ett precisionsverktyg för konstnärer som behöver skydda delar av sitt arbete medan de arbetar med lager av färg eller bläck. Dess fina applikator och högkvalitativa sammansättning gör det till ett oumbärligt verktyg i konstnärens materialarsenal.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sennelier Drawing Gum 0.5 mm Pipett”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *