,

Schmincke Water Colour Ground Transparent 250 ml

Beställ nu!

kr229.00

Schmincke Water Colour Ground Transparent är en transparent grund för akvarellmålning som gör det möjligt att måla med akvarellfärger på olika underlag. Produkten kommer i en 250 ml behållare.

Artikelnr: 10623500396143919 Kategorier: ,

Schmincke Water Colour Ground Transparent är en transparent grund för akvarellmålning som gör det möjligt för konstnärer att förbereda nästan vilken yta som helst för akvarellmålning. Denna produkt kommer i en 250 ml behållare och är utformad för att ge en jämn och absorberande grund som liknar egenskaperna hos ett högkvalitativt akvarellpapper.

Produkten är vattenbaserad och innehåller en fin akryldispersion som efter torkning blir ljusäkta och åldersbeständig. Den transparenta grunden tillåter underliggande färger och mönster att lysa igenom, vilket ger konstnärer möjlighet att arbeta på mångsidiga ytor samtidigt som de behåller ytan eller materialets ursprungliga utseende.

Användningen av Schmincke Water Colour Ground Transparent är enkel: den kan appliceras med pensel, roller eller spatel och kan spädas med vatten om så önskas. Efter applicering bör grunden torka i minst 24 timmar innan akvarellfärg appliceras. Detta ger en optimal yta som kan hantera våta akvarelltekniker utan att suga igenom eller skada underlaget.

Produkten är idealisk för konstnärer som vill experimentera med akvareller på ovanliga ytor som duk, trä, metall eller plast. Den transparenta grunden är också ett utmärkt val för konstnärer som vill bevara och integrera ytan de arbetar på i sitt konstverk, som till exempel träets naturliga korn eller texten på en gammal bok.

Sammanfattningsvis är Schmincke Water Colour Ground Transparent en mångsidig och högkvalitativ produkt som utökar möjligheterna för akvarellmålning och ger konstnärer friheten att välja nästan vilken yta som helst för sina verk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Schmincke Water Colour Ground Transparent 250 ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *