,

Schmincke Water Colour Ground Fine 250 ml

Beställ nu!

kr229.00

Schmincke Water Colour Ground Fine är en fin texturerad grund för akvarellmålning som kan appliceras på olika ytor. Produkten kommer i en 250 ml behållare och gör det möjligt att måla med akvarellfärger på ytor som annars inte skulle vara lämpliga.

Artikelnr: 10623500083923133 Kategorier: ,

Schmincke Water Colour Ground Fine är en högkvalitativ, fin akvarellgrund som används för att förbereda olika ytor för akvarellmålning. Denna produkt kommer i en 250 ml behållare och är utformad för att skapa en idealisk, absorberande grund som liknar egenskaperna hos akvarellpapper.

Produkten är vit och har en fin textur som ger en jämn och subtil yta när den har torkat. Den är lämplig för en mängd olika underlag inklusive duk, trä, papper och kartong. Schmincke Water Colour Ground Fine är också lämplig för att förbättra eller rädda akvarellmålningar genom att täcka över och ge en ny yta att måla på.

Formulan är vattenbaserad och kan spädas med vatten om en tunnare konsistens önskas. Den är också flexibel och spricker inte när den torkar, vilket gör den hållbar för långvarig användning av konstverket. Efter applicering och torkning kan ytan målas över med akvarellfärger, och den fina texturen tillåter detaljerade penseldrag och tekniker som används i akvarellmålning.

För bästa resultat bör Schmincke Water Colour Ground Fine appliceras i flera tunna lager och varje lager bör få torka helt innan nästa appliceras. Detta säkerställer en jämn och optimal yta för akvarellmålning. Produkten är också miljövänlig och icke-toxisk, vilket gör den säker att använda i olika miljöer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Schmincke Water Colour Ground Fine 250 ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *