,

Schmincke Liquid Frisket Coloured 100 ml

Beställ nu!

kr189.00

Schmincke Liquid Frisket Coloured är en färgad maskeringsvätska som används för att täcka områden på akvarellpapper så att de inte påverkas av färg. Den är tillgänglig i en 100 ml flaska och kan tas bort efter torkning utan att skada pappret.

Artikelnr: 10623501098940506 Kategorier: ,

Schmincke Liquid Frisket Coloured är en 100 ml flaska med färgad maskeringsvätska, även känd som frisket eller teckningsgummi, som används inom akvarellmålning och andra vattenbaserade målningstekniker. Denna produkt är framtagen av det tyska företaget Schmincke, som är känt för sina högkvalitativa konstnärsmaterial.

Den färgade maskeringsvätskan är designad för att tillfälligt täcka och skydda specifika områden på papperet som konstnären vill hålla fria från färg. Detta gör det möjligt att måla över dessa områden utan att färgen tränger igenom, vilket ger skarpa kanter och exakta linjer när vätskan sedan tas bort.

Produkten är pigmenterad, vilket innebär att den är synlig när den appliceras på papperet, till skillnad från traditionell klar maskeringsvätska. Detta gör det enklare för konstnären att se var frisket har lagts och säkerställer att inga områden missas. När vätskan har torkat bildar den en gummiartad film som kan gnuggas bort eller lyftas med en speciell maskeringsvätskeupphävare eller ett vanligt suddgummi.

Schmincke Liquid Frisket Coloured är vattenbaserad och kan spädas med vatten om en tunnare konsistens önskas. Den är också snabbtorkande, vilket minskar väntetiden innan målningen kan fortsätta. Produkten är tillverkad för att vara lätt att använda och är lämplig för både amatörer och professionella konstnärer.

Det är viktigt att notera att maskeringsvätskan bör användas på ett torrt underlag och att den bör tas bort inom 48 timmar för att undvika att den fäster permanent vid papperet. Det rekommenderas också att testa produkten på ett provpapper innan den används på det slutgiltiga konstverket för att säkerställa att den fungerar som önskat med de specifika pappers- och färgtyperna.

Sammanfattningsvis är Schmincke Liquid Frisket Coloured en användbar och pålitlig produkt för konstnärer som vill ha precision och kontroll i sitt arbete med vattenbaserade medier.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Schmincke Liquid Frisket Coloured 100 ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *