, , ,

Schmincke Indian Ink Black 28 ml

Beställ nu!

kr115.00

Schmincke Indian Ink Black är en högkvalitativ, ljusäkta och vattenfast tusch. Den kommer i en 28 ml flaska och är idealisk för teckning, kalligrafi och målning.

Artikelnr: 10623501931161298 Kategorier: , , ,

Schmincke Indian Ink Black är en högkvalitativ, djupt svart tusch, även känd som Indiskt bläck, som kommer i en 28 ml glasflaska. Denna tusch är framställd av rena, ljusäkta pigment och en skalbas (shellac), vilket ger den en särskilt glänsande yta när den torkar. Bläcket är vattenfast efter torkning, vilket gör det idealiskt för olika konstnärliga tekniker såsom teckning, kalligrafi, och airbrush.

Schmincke Indian Ink Black är känd för sin utmärkta flödesegenskaper och förmåga att skapa skarpa linjer, vilket gör det till ett populärt val bland konstnärer och illustratörer. Bläcket kan användas med penslar, teckningsfjädrar och andra teckningsverktyg. Det är också kompatibelt med de flesta papperstyper och kan användas på andra underlag som är förbehandlade för att ta emot bläck.

Produkten är lämplig för både professionella konstnärer och hobbyanvändare som uppskattar kvalitetsmaterial. Schmincke är ett välkänt varumärke inom konstnärsmaterial och deras Indian Ink Black är en del av deras sortiment av pålitliga och högpresterande produkter.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Schmincke Indian Ink Black 28 ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *