, , , , ,

Schmincke Horadam Supergranulation ½ kopp – Desert grey 925

Beställ nu!

kr99.90

Artikelnr: 12227000163920546 Kategorier: , , , , ,

Horadam Aquarell Supergranulation från tyska Schmincke är en serie akvarellfärger med mycket speciella egenskaper. I vanliga granulerande färger finns 1 pigment som bildar en grynig yta. Här har man kombinerat minst 2 granulerande pigment vilket ger en enastående effekt och öppnar för naturlig, vacker strukturbildning i dina konstverk. Dessa unika färger är av högsta konstnärskvalitet, härliga och riktigt spännande att måla med och kan användas för alla akvarelltekniker. Men tänk på att för att få fram bästa blandningsresultat, rekommenderas rikligt med vatten. Mängden vatten samt papprets struktur påverkar den slutgiltiga granuleringen. Grövre papper ger större granuleringseffekt.
Horadam supergranulerande akvarell finns i 40 klara och intensiva färger – uppdelat i 8 teman: Glacier, Deep sea, Galaxy, Tundra, Forest, Shire, Vulcano och Desert. Varje grupp innehåller 5 färger. Alla har högsta ljusäkthet och innehåller endast pigment som redan är kända från Horadam. Färgerna är dessutom formulerade med pigment från olika färgområden, vilket resulterar i ytterligare färgnyanser.
Givetvis går det utmärkt att använda Supergranulation färgerna med övriga Horadam akvarellfärger. Närmare inblick i färgernas egenskaper får du på denna färgkarta. Vänligen notera att prisgrupperna som anges inte är relaterade till Panduros priser.
Välj bland de 40 färgerna av Horadam supergranulerande akvarellfärg i ½ kopp / halvkopp / half pan.
Desert grey – 925.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Schmincke Horadam Supergranulation ½ kopp – Desert grey 925”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *