Rea!

Sakura Zentangle Tool 3-set

Beställ nu!

kr87.00

Sakura Zentangle Tool 3-set är ett kit för att skapa zentangle-konst som innehåller tre pennor med olika spetsar för detaljerat tecknande. Setet är designat för att ge konstnärer de nödvändiga verktygen för att utforska denna meditativa och strukturerade teckningsstil.

Artikelnr: 10623500335227226 Kategori:

Sakura Zentangle Tool 3-set är ett paket med ritverktyg som är speciellt framtaget för att utöva konstformen Zentangle, en metod för avslappnande och konstnärlig skapelse som bygger på att skapa mönster. Setet innehåller tre pennor som är noga utvalda för att ge användaren en optimal upplevelse när de skapar sina Zentangle-konstverk.

Produkten inkluderar:

1. En Pigma Micron 01 penna: Denna penna har en mycket fin spets på 0,25 mm och använder en arkivbeständig bläckformel som är vattenfast och bleknar inte över tid. Den är idealisk för att skapa detaljerade mönster och fina linjer.

2. En Pigma Micron 05 penna: Med en något tjockare spets på 0,45 mm, är denna penna perfekt för att fylla i större områden och för att skapa variation i linjernas tjocklek, vilket ger djup och dimension till Zentangle-kreationerna.

3. En Pigma Micron 10 penna: Denna penna har en ännu tjockare spets på 0,60 mm och är utmärkt för att skapa kraftfulla konturer och för att fylla i stora mörka områden, vilket bidrar till kontrasten i mönstret.

Alla pennor i Sakura Zentangle Tool 3-set har en unik bläckformel som ger en jämn flöde och konsekvent linjekvalitet. Bläcket är också pH-neutralt, vilket gör det säkert för användning på papper av olika kvalitet. Pennorna är utformade med en bekväm greppzon som gör det lätt att hålla i dem under längre perioder utan att bli trött i handen.

Setet är perfekt för både nybörjare och erfarna Zentangle-utövare som vill ha pålitliga och högkvalitativa verktyg för att utforska och utveckla sin konst. Dessutom är pennorna användbara för andra typer av detaljerad teckning, illustration och kalligrafi. Produkten kommer i en snygg förpackning som gör det enkelt att förvara och transportera pennorna.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sakura Zentangle Tool 3-set”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *