Sakura Pigma Sensei Black 1.0 mm

Beställ nu!

kr45.00

Sakura Pigma Sensei Black 1.0 mm är en svart tuschpenna med en spets på 1.0 mm. Den är idealisk för teckning och illustration med sin vattenfasta och ljusäkta bläck.

Artikelnr: 10623500179113072 Kategori:

Sakura Pigma Sensei Black 1.0 mm är en permanent, svart tuschpenna som är speciellt framtagen för konstnärer, illustratörer och alla som är intresserade av att teckna eller skriva med precision och klarhet. Pennan har en robust spets på 1.0 mm som ger en jämn och distinkt linje, vilket gör den idealisk för att skapa djärva konturer eller fylla i stora områden med svart färg.

Pigmentet i bläcket är av hög kvalitet och är både vattenfast och blekningsbeständigt, vilket innebär att dina verk kommer att hålla sig skarpa och klara över tid. Bläcket är också kemiskt stabil, vilket förhindrar att det sprider sig eller blöder igenom papperet, även när det används på tunna papperskvaliteter.

Sakura Pigma Sensei-pennan är utformad med en långvarig konstruktion och en bekväm greppzon som gör det enkelt att arbeta med under längre perioder utan att orsaka trötthet i handen. Den är också luktfri, vilket gör den till ett bra val för användning i miljöer där lukter kan vara ett problem.

Denna penna är en del av Sakura Pigma-serien, som är känd för sin arkivkvalitet och används ofta av professionella inom olika fält, inklusive manga-artister, grafiska designers och arkitekter. Sakura Pigma Sensei Black 1.0 mm är en pålitlig och mångsidig penna som erbjuder konsekvent prestanda och högkvalitativt resultat för alla dina tecknings- och skrivbehov.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sakura Pigma Sensei Black 1.0 mm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *