Sakura Pigma Micron Fineliners 3-pack Bred

Beställ nu!

kr98.00

Sakura Pigma Micron Fineliners 3-pack Bred är ett set med tre tjocka fineliner-pennor. De är kända för sin arkivbeständiga bläck och används ofta för teckning och skrift.

Artikelnr: 10623501207429628

Sakura Pigma Micron Fineliners är en serie av högkvalitativa pennor som är välkända för sin precision och hållbarhet. Detta 3-pack med breda spetsar erbjuder en variation av linjebredder för olika typer av skriv- och ritbehov. Varje penna i detta set har en unik spetsstorlek, vilket ger användaren möjlighet att skapa varierande linjebredder.

Produkten innehåller tre pennor med följande spetsstorlekar: 0.5 mm, 0.8 mm och 1.0 mm. Dessa storlekar är idealiska för att skapa starka och tydliga linjer som är perfekta för rubriker, konturer och dekorativa element. Pennorna använder Pigma-bläck, ett patenterat bläck som är vattenfast, ljusäkta och inte blöder igenom papper. Bläcket är också pH-neutralt, vilket gör det arkivbeständigt och säkert för användning på både konstverk och dokument som behöver bevaras över tid.

Sakura Pigma Micron Fineliners har en robust konstruktion med en metallklädd spets som skyddar den fina spetsen från att skadas vid användning med linjaler eller schabloner. Pennkroppen är rund och bekväm att hålla i, vilket gör det enkelt att arbeta under längre perioder utan att känna obehag.

Dessa pennor är mycket populära bland konstnärer, illustratörer, grafiska designers och arkitekter, men de är också utmärkta för skrivning och anteckningar. De är lämpliga för en mängd olika papperskvaliteter och typer, inklusive syrafritt papper och vellum.

Förpackningen är enkel och funktionell, och varje penna är märkt med sin respektive spetsstorlek för enkel identifiering. Sakura Pigma Micron Fineliners 3-pack Bred är en utmärkt investering för alla som värdesätter precision och kvalitet i sitt skapande.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sakura Pigma Micron Fineliners 3-pack Bred”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *