Sakura Pigma Micron Fineliner 6-set

Beställ nu!

kr179.00

Sakura Pigma Micron Fineliner 6-set är ett paket med sex stycken fineliners som är populära för deras precision och arkivbeständiga bläck. Pennorna är ofta använda för teckning, illustration och skrift tack vare deras olika spetsstorlekar och vattenfasta egenskaper.

Artikelnr: 10623500353294080 Kategori:

Sakura Pigma Micron Fineliner 6-set är en samling av högkvalitativa pennor som är populära bland konstnärer, illustratörer, och designers för deras precision och hållbarhet. Dessa fineliners använder en unik bläckformel som är baserad på pigment istället för färgämnen, vilket ger en stark och arkivbeständig linje som inte bleknar över tid eller smetas ut när den utsätts för vatten eller olika lösningsmedel.

Setet innehåller sex pennor med olika spetsstorlekar som ger användaren möjlighet att skapa en mängd olika linjebredder. Spetsstorlekarna som ofta ingår i ett sådant set är 005 (0,2 mm), 01 (0,25 mm), 02 (0,3 mm), 03 (0,35 mm), 05 (0,45 mm), och 08 (0,5 mm). Dessa storlekar tillåter detaljerat arbete och variation i textur och skuggning.

Pigmentbläcket i Micron-pennorna är både vattenfast och ljusäkta, vilket gör dem idealiska för arbete som ska arkiveras eller visas upp. Bläcket är också pH-neutralt, vilket bidrar till dess arkivbeständighet och gör det säkert att använda på en mängd olika papperskvaliteter, inklusive syrafritt papper.

Pennornas kropp är vanligtvis tillverkad av robust plast med en genomskinlig hylsa så att användaren kan se hur mycket bläck som finns kvar. En fast klämma på locket gör det enkelt att fästa pennan vid anteckningsböcker eller fickor. Pennspetsen är gjord av en metallklädd spets som är både robust och exakt, vilket gör att pennan kan användas med linjaler och schabloner utan att skadas.

Sakura Pigma Micron Fineliner 6-set är välkänt för sin konsistenta bläckflöde och sin förmåga att inte blöda genom papper, vilket gör dem till ett utmärkt val för både professionella och hobbyanvändare som kräver precision och pålitlighet i sitt arbete.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sakura Pigma Micron Fineliner 6-set”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *