Sakura Pigma Micron Fineliner 08 Blue #36

Beställ nu!

kr35.00

Sakura Pigma Micron Fineliner 08 Blue #36 är en blå fineliner med en spetsstorlek på 0,5 mm. Den är känd för sin arkivbeständiga bläck och precision, populär bland konstnärer och designers.

Artikelnr: 10623501738269751 Kategori:

Sakura Pigma Micron Fineliner 08 Blue #36 är en högkvalitativ finelinerpenna som är idealisk för en mängd olika tillämpningar, inklusive teckning, skissning, illustration, handskrift och dokumentation. Pennan har en 0,5 mm spets som ger en jämn och exakt linjebredd, vilket gör den perfekt för detaljarbete och precisionsteckning.

Pigmentbläcket i Sakura Pigma Micron är vattenfast, kladdfritt och bleknar inte över tid. Det är också pH-neutralt, vilket innebär att det inte kommer att skada papperet över tid, vilket gör det till ett utmärkt val för arkivering. Bläcket är dessutom resistenta mot kemikalier och lösningsmedel, vilket gör det möjligt att arbeta med olika tekniker och material utan att bläcket löses upp eller smetas ut.

Pennans kropp är tillverkad av robust plast med en bekväm greppzon som gör det lätt att hålla pennan under längre perioder utan att bli trött i handen. Den har en praktisk klämma på locket så att du kan fästa den på anteckningsböcker, fickor eller väskor för enkel åtkomst.

Sakura Pigma Micron Fineliner 08 Blue #36 har en distinkt blå färg som är ljus och tydlig, vilket gör den till ett utmärkt val för att lägga till färgaccent eller för att skilja text och teckningar från andra färger. Pennan är populär bland konstnärer, illustratörer, grafiska designers, arkitekter och studenter för dess pålitlighet och höga prestanda.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sakura Pigma Micron Fineliner 08 Blue #36”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *