Rea!

Sakura Pigma Micron Fineliner 05 Purple #24

Beställ nu!

kr28.00

Sakura Pigma Micron Fineliner 05 Purple #24 är en lila fineliner med en spetsstorlek på 0,45 mm. Den är känd för sin arkivbeständiga bläck och används ofta för teckning och skrift.

Artikelnr: 10623501417865329 Kategori:

Sakura Pigma Micron Fineliner 05 Purple #24 är en högkvalitativ finelinerpenna som är idealisk för precisionsteckning, illustrationer, grafisk design, dokumentation och mycket mer. Pennan har en unik formel av pigmentbaserat bläck som är vattenfast, kladdfritt och blekningsbeständigt, vilket gör att dina verk håller sig skarpa och klara över tid.

Spetsen på pennan är 0.45 mm (05) tjock, vilket ger en fin och jämn linje som är perfekt för detaljarbete. Den lila färgen, #24, är klar och levande, vilket ger en distinkt och attraktiv touch till alla projekt. Pigma Micron-bläcket är också pH-neutralt, vilket innebär att det inte kommer att skada papperet över tid, vilket är viktigt för arkivering och bevarande av konstverk och dokument.

Pennkroppen är slank och lätt att hantera, med en robust konstruktion som tål dagligt bruk. Korken har en klämma så att du enkelt kan fästa pennan vid anteckningsböcker, fickor eller väskor för enkel åtkomst. Sakura Pigma Micron Fineliner är också populär bland konstnärer och hantverkare för användning i scrapbooking, journaling och manga-teckning på grund av dess precision och pålitliga bläckflöde.

Sakura Pigma Micron Fineliner 05 Purple #24 är en del av en serie av fineliners som finns i en mängd olika färger och spetsstorlekar, vilket gör det möjligt för användare att välja den perfekta pennan för deras specifika behov.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sakura Pigma Micron Fineliner 05 Purple #24”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *