Rea!

Sakura Pigma Micron Fineliner 05 Hunter Green #230

Beställ nu!

kr28.00

Sakura Pigma Micron Fineliner 05 Hunter Green #230 är en arkivbeständig finelinerpenna med en spetsstorlek på 0,45 mm. Pennan är känd för sin exakta linjedragning och är populär bland konstnärer och illustratörer.

Artikelnr: 10623501949277795 Kategori:

Sakura Pigma Micron Fineliner 05 Hunter Green #230 är en högkvalitativ finelinerpenna som är idealisk för en mängd olika tillämpningar, inklusive teckning, skissning, illustration, handskrift och dokumentation. Pennan har en precisionsnålspets som är 0,45 mm tjock, vilket ger en jämn och exakt linjebredd, perfekt för detaljarbete och fina linjer.

Pigmentbläcket i Sakura Pigma Micron är vattenfast, kladdfritt och bleknar inte över tid. Det är också pH-neutralt och arkivbeständigt, vilket gör det till ett utmärkt val för konstnärer och professionella som behöver att deras arbete förblir intakt och tydligt för långvarig förvaring och utställning.

Färgen Hunter Green #230 är en djup och rik grönton som ger en naturlig och jordnära känsla till dina konstverk eller text. Pennans kropp är vanligtvis tillverkad av robust plast och har en bekväm greppzon som gör det enkelt att hålla pennan under längre perioder utan obehag.

Sakura Pigma Micron Fineliner är också känd för sin motståndskraft mot genomblödning, vilket innebär att bläcket inte sprider sig eller blöder igenom papperet, vilket gör det till ett utmärkt val för användning på både tunna och tjocka papperskvaliteter.

Dessutom är pennan utrustad med en hatt som kan fästas på pennans ände under användning för att förhindra att den rullar bort från arbetsytan. Pennan är också icke-toxisk, vilket gör den säker för användning av alla åldrar.

Sakura Pigma Micron Fineliner 05 Hunter Green #230 är en pålitlig och mångsidig penna som är uppskattad av konstnärer, illustratörer, och alla som uppskattar precision och kvalitet i sitt skrivande och tecknande.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sakura Pigma Micron Fineliner 05 Hunter Green #230”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *