Rea!

Sakura Pigma Micron Fineliner 03 Red

Beställ nu!

kr28.00

Sakura Pigma Micron Fineliner 03 Red är en röd fineliner med en spetsstorlek på 0,35 mm. Den är känd för sin vattenfasta, arkivbeständiga bläck som inte blöder igenom papperet.

Artikelnr: 10623502080052822 Kategori:

Sakura Pigma Micron Fineliner 03 Red är en högkvalitativ finelinerpenna som är idealisk för precisionsteckning, illustrationer, grafisk design och dokumentation. Pennan har en 0,35 mm spets som ger en tunn och exakt linje, vilket gör den perfekt för detaljarbete och fina linjer. Den röda pigmentbaserade bläcket är vattenfast, kladdfritt och bleknar inte över tid, vilket säkerställer att dina verk behåller sin skärpa och klarhet.

Bläcket är också pH-neutralt och arkivbeständigt, vilket gör det till ett utmärkt val för konstnärer och professionella som behöver att deras arbete står emot tidens tand. Micron-serien är känd för sin pålitlighet och hållbarhet, och den röda 03-pennan är inget undantag. Pennkroppen är robust och bekväm att hålla i, även under långa perioder av användning.

Sakura Pigma Micron Fineliner 03 Red är också populär bland scrapbookers och journalare för dess förmåga att producera skarpa linjer som inte blöder genom papper. Den är lämplig för användning på både ljusa och mörka papper, och dess röda bläck ger en stark kontrast som gör den idealisk för att markera eller lägga till färgaccent till olika projekt.

Sammanfattningsvis är Sakura Pigma Micron Fineliner 03 Red en mångsidig och pålitlig penna som erbjuder professionell kvalitet för alla som behöver fina, exakta linjer med ett bläck som varar länge.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sakura Pigma Micron Fineliner 03 Red”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *