Rea!

Sakura Pigma Micron Fineliner 03 Green

Beställ nu!

kr28.00

Sakura Pigma Micron Fineliner 03 Green är en arkivbeständig finelinerpenna med en spetsstorlek på 0,35 mm. Pennan är känd för sin precisa linjedragning och används ofta för teckning, illustration och dokumentation.

Artikelnr: 10623500054511103 Kategori:

Sakura Pigma Micron Fineliner 03 Green är en högkvalitativ finelinerpenna som är idealisk för en mängd olika tillämpningar, inklusive teckning, skissning, illustration, handskrift och teknisk ritning. Pennan har en 0,35 mm spets som ger en exakt och jämn linje, vilket gör den perfekt för detaljarbete och fina linjer.

Pigmentbläcket i Sakura Pigma Micron är vattenfast, kladdfritt och bleknar inte över tid. Det är också pH-neutralt, vilket innebär att det inte kommer att reagera med papperet och därmed inte orsaka någon försurning. Detta gör pennan till ett utmärkt val för arkivarbete och projekt som kräver långvarig hållbarhet.

Den gröna färgen är klar och distinkt, vilket ger en stark visuell kontrast och kan användas för att lägga till färgaccent eller för att organisera information i text och diagram. Pennans kropp är slank och lätt, vilket ger en bekväm skrivupplevelse även under långa perioder.

Sakura Pigma Micron Fineliner är också känd för sin pålitlighet och konsekventa bläckflöde, vilket innebär att den inte hoppar eller skapar ojämna linjer. Detta gör den till ett populärt val bland professionella konstnärer, illustratörer och arkitekter, såväl som studenter och hobbyanvändare som uppskattar precision och kvalitet i sitt arbete.

Pennan är utrustad med en robust metallklädd spets som skyddar den fina spetsen från att böjas eller brytas, även när den används med linjaler eller schabloner. Dessutom är pennans lock utformat för att säkert fästa på pennkroppen när den används, vilket minskar risken för att tappa bort det.

Sammantaget är Sakura Pigma Micron Fineliner 03 Green en pålitlig och mångsidig penna som erbjuder professionell kvalitet och exceptionell prestanda för alla som behöver en fineliner för exakta och detaljerade arbeten.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sakura Pigma Micron Fineliner 03 Green”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *