Rea!

Sakura Pigma Micron Fineliner 02 Black

Beställ nu!

kr28.00

Sakura Pigma Micron Fineliner 02 Black är en arkivbeständig tuschpenna med en mycket fin spets på 0,3 mm. Den är idealisk för detaljerat tecknande, illustrationer och dokument som kräver precision och hållbarhet.

Artikelnr: 10623500182532907 Kategori:

Sakura Pigma Micron Fineliner 02 Black är en högkvalitativ finelinerpenna som är mycket uppskattad av konstnärer, illustratörer, och designers för dess precision och hållbarhet. Pennan har en spetsstorlek på 0,30 mm, vilket gör den idealisk för detaljerat arbete och fina linjer.

Pigmentbläcket i Sakura Pigma Micron är vattenfast, kladdfritt och bleknar inte över tid. Det är också pH-neutralt, vilket innebär att det inte kommer att reagera med papperet eller andra material, vilket gör det säkert för arkivering. Bläcket är också motståndskraftigt mot kemikalier och kan användas i kombination med andra pennor och vattenfärger utan att löpa ut eller smetas ut.

Pennkroppen är typiskt tillverkad av robust plast och har en bekväm greppzon som gör det lätt att hantera även under långa perioder av tecknande eller skrivande. Korken har en klämma så att den enkelt kan fästas vid anteckningsböcker eller fickor.

Sakura Pigma Micron Fineliner 02 Black är populär inom olika användningsområden såsom teknisk ritning, skissande, journaling och manga-teckning. Dess förmåga att producera skarpa och exakta linjer gör den till ett oumbärligt verktyg för alla som kräver precision i sitt arbete.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sakura Pigma Micron Fineliner 02 Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *