Rea!

Sakura Pigma Micron Fineliner 01. Red

Beställ nu!

kr28.00

Sakura Pigma Micron Fineliner 01 är en röd tuschpenna med en mycket fin spets på 0,25 mm. Den är populär för detaljerat tecknande och skrivande tack vare dess vattenfasta och ljusäkta bläck.

Artikelnr: 10623502039886979 Kategori:

Sakura Pigma Micron Fineliner 01 är en högkvalitativ finelinerpenna som är mycket uppskattad av konstnärer, illustratörer, och designers, samt används flitigt inom teknisk ritning och skrivande. Pennan har en spetsstorlek på 0.25 mm (01), vilket ger en extremt fin och precis linje. Den röda bläcket är vattenfast och bleknar inte över tid, vilket gör den idealisk för arbeten som kräver hållbarhet och långvarig kvalitet.

Bläcket i Sakura Pigma Micron är pigmentbaserat, vilket skiljer sig från färgämnen som används i många andra pennor. Pigmentbläcket ger starka och klara färger som inte blöder igenom papperet, vilket gör det möjligt att arbeta med fina detaljer utan att förstöra arbetet på andra sidan papperet. Det är också pH-neutralt, vilket bidrar till dess arkivbeständighet och motståndskraft mot kemikalier, solljus och tid.

Pennkroppen är typiskt slank och lätt, vilket gör den bekväm att hålla i även under längre perioder. Korken har en klämma som gör det enkelt att fästa pennan vid anteckningsböcker eller fickor för snabb åtkomst. Sakura Pigma Micron Fineliner 01 är också populär inom scrapbooking och journaling på grund av dess förmåga att producera skarpa linjer som inte smetar ut när de utsätts för lim eller andra våta medier.

Sammantaget är Sakura Pigma Micron Fineliner 01 en pålitlig och mångsidig penna som erbjuder precision och hållbarhet för en mängd olika användningsområden, från konstnärliga skapelser till professionella dokument.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sakura Pigma Micron Fineliner 01. Red”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *