Rea!

Sakura Pigma Micron Fineliner 01 5. Orange

Beställ nu!

kr28.00

Sakura Pigma Micron Fineliner 01 är en orange tuschpenna med en spetsstorlek på 0,25 mm. Den är känd för sin vattenfasta och ljusäkta bläck som inte blöder igenom papperet.

Artikelnr: 10623501929215191 Kategori:

Sakura Pigma Micron Fineliner 01 i färgen orange är en högkvalitativ finelinerpenna som är idealisk för precisionsteckning, illustrationer, grafisk design, dokumentation och mycket mer. Pennan har en unik formel av pigmentbaserat bläck som är vattenfast, kladdfritt och blekningsbeständigt, vilket gör att dina verk håller sig skarpa och klara över tid.

Spetsen på Micron 01 är 0,25 mm tjock, vilket ger en extremt fin linje för detaljerat arbete. Den robusta spetsen är gjord av metall och är omgiven av en skyddande hylsa, vilket gör den lämplig för användning med linjaler och schabloner utan att böjas eller brytas.

Pigmentbläcket i Sakura Pigma Micron är pH-neutralt, vilket innebär att det inte kommer att reagera med papperet och därmed inte orsaka genomblödning eller skada på materialet. Detta gör pennan till ett utmärkt val för konstnärer och professionella som arbetar med arkivbeständiga projekt.

Pennans kropp är slank och lätt, vilket ger en bekväm skrivupplevelse även under långa perioder. Den orangea färgen är ljus och tydlig, vilket gör den perfekt för att lägga till färgaccent eller för att använda i kombination med andra färger för att skapa dynamiska och färgstarka illustrationer.

Sakura Pigma Micron Fineliner är också populär bland bullet journal-entusiaster och kalligrafer på grund av dess precision och pålitliga bläckflöde. Pennan är icke-toxisk och säker att använda för alla åldrar.

Sammanfattningsvis är Sakura Pigma Micron Fineliner 01 i orange en mångsidig och pålitlig penna som erbjuder professionell kvalitet för både konstnärer och skrivare som kräver precision och hållbarhet från sitt skrivmaterial.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sakura Pigma Micron Fineliner 01 5. Orange”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *