Sakura Pigma Micron Fineliner 01 49. Black

Beställ nu!

kr35.00

Sakura Pigma Micron Fineliner 01 är en svart tuschpenna med en spetsstorlek på 0,25 mm. Den är känd för sin arkivbeständiga bläck och precision, populär bland konstnärer och designers.

Artikelnr: 10623500164960975 Kategori:

Sakura Pigma Micron Fineliner 01 är en högkvalitativ finelinerpenna som är idealisk för en mängd olika tillämpningar, inklusive teckning, skissning, illustration, handskrift och teknisk ritning. Pennan har en 0,25 mm spets (01) som ger en extremt fin linje, vilket gör den perfekt för detaljarbete och precisionsteckning.

Pigmentbläcket i Sakura Pigma Micron är vattenfast, kladdfritt och bleknar inte över tid. Det är också pH-neutralt, vilket innebär att det inte kommer att reagera med papperet eller bryta ner över tid, vilket gör det till ett utmärkt val för arkivering. Bläcket är också motståndskraftigt mot kemikalier och kan användas i kombination med andra pennor och vattenfärger utan att löpa ut eller smetas ut.

Pennans kropp är slank och lätt, vilket gör den bekväm att hålla i även under långa perioder av användning. Den har en robust metallklädd spets som skyddar den fina spetsen och förlänger pennans livslängd. Pennans lock har en klämma som gör det enkelt att fästa den på anteckningsböcker, skjortfickor eller ritbord.

Sakura Pigma Micron Fineliner 01 är tillgänglig i färgen svart (Black), vilket ger en djup och intensiv linje som står ut på både ljusa och mörka papper. Den är populär bland konstnärer, illustratörer, designers och studenter som uppskattar dess pålitlighet och höga prestanda.

Denna penna är en del av Sakura Pigma Micron-serien, som är känd för sin arkivkvalitet och används ofta av professionella över hela världen. Den är också ett populärt val för zentangle-metoden, manga-teckning och arbete som kräver noggrann linjekontroll och precision.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sakura Pigma Micron Fineliner 01 49. Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *