Sakura Pigma Micron Fineliner 01 29. Green

Beställ nu!

kr35.00

Sakura Pigma Micron Fineliner 01 är en arkivbeständig penna med en spetsstorlek på 0,25 mm. Pennan har bläck i färgen 29. Green, vilket är en grön nyans.

Artikelnr: 10623501842978726 Kategori:

Sakura Pigma Micron Fineliner 01 i färgen 29. Green är en högkvalitativ finelinerpenna som är idealisk för precisionsteckning, illustrationer, grafisk design och dokumentation. Pennan har en robust spets på 0.25 mm som ger en exakt och jämn linjebredd, vilket gör den perfekt för detaljarbete och fina linjer.

Pigmentbläcket i Sakura Pigma Micron är vattenfast, kladdfritt och bleknar inte över tid. Det är också pH-neutralt, vilket innebär att det inte kommer att skada papperet över tid, vilket gör det till ett utmärkt val för arkivering. Bläcket är också motståndskraftigt mot kemikalier och kan användas i kombination med andra pennor och vattenfärger utan att löpa ut eller smetas ut.

Pennans kropp är tillverkad av hårdplast med en praktisk klämma på locket, vilket gör den enkel att fästa vid anteckningsböcker eller fickor. Den gröna färgen på pennkroppen matchar bläckfärgen, vilket gör det enkelt att snabbt identifiera rätt nyans bland andra pennor.

Sakura Pigma Micron Fineliner är populär bland konstnärer, illustratörer, och vetenskapsmän, samt bland de som arbetar med scrapbooking och journaling på grund av dess precision och pålitliga kvalitet. Den är också arkivsäker, vilket gör den till ett bra val för att skapa konstverk eller dokument som ska bevaras under lång tid.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sakura Pigma Micron Fineliner 01 29. Green”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *