Sakura Pigma Micron Fineliner 01 12. Brown

Beställ nu!

kr35.00

Sakura Pigma Micron Fineliner 01 är en brun tuschpenna med en spetsstorlek på 0,25 mm. Den är känd för sin vattenfasta och ljusäkta bläck som inte blöder igenom papperet.

Artikelnr: 10623501932641626 Kategori:

Sakura Pigma Micron Fineliner 01 i färgen brun (12) är en högkvalitativ finelinerpenna som är populär bland konstnärer, illustratörer, och designers, samt används flitigt inom teknisk ritning och skrivande. Pennan har en spetsstorlek på 0,25 mm, vilket ger en extremt fin och precis linje. Den bruna bläcket är pigmentbaserat, vilket innebär att det är vattenfast, kladdfritt och bleknar inte över tid. Bläcket är också pH-neutralt, vilket gör det arkivsäkert och lämpligt för användning på juridiska dokument och andra viktiga papper som måste hålla över tid.

Pigma Micron-pennans kropp är vanligtvis tillverkad av robust plast med en behaglig greppzon som gör det bekvämt att hålla i även under längre perioder. Pennans lock har en klämma så att den enkelt kan fästas vid anteckningsböcker eller fickor. Den fina spetsen är skyddad av metall, vilket bidrar till pennans hållbarhet och förmåga att behålla sin form även efter frekvent användning.

Denna penna är idealisk för detaljerat arbete som kräver precision, inklusive teknisk ritning, skissning, konturteckning, och handskrift. Den bruna färgen ger en varm och naturlig ton som kan användas för att skapa djup och dimension i konstverk, eller för att ge en mjukare känsla till text än den traditionella svarta eller blå bläcket.

Sakura Pigma Micron Fineliner är också populär inom scrapbooking och pappershantverk på grund av dess förmåga att inte blöda genom papper och dess långvariga färgbeständighet. Pennan är dessutom luktfri, vilket gör den till ett bra val för dem som är känsliga för starka lukter.

Sammanfattningsvis är Sakura Pigma Micron Fineliner 01 i brun en pålitlig och mångsidig penna som erbjuder professionell kvalitet för en mängd olika användningsområden.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sakura Pigma Micron Fineliner 01 12. Brown”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *