Sakura Pigma Micron Fineliner 005 Red

Beställ nu!

kr35.00

Sakura Pigma Micron 005 Red är en fineliner med en mycket tunn spets på 0,2 mm som ger en exakt och jämn röd linje. Den är populär för detaljerat tecknande, skissande och skrivande som kräver precision.

Artikelnr: 10623500004659535 Kategori:

Sakura Pigma Micron Fineliner 005 Red är en högkvalitativ finelinerpenna som är idealisk för precisionsteckning, illustration, grafisk design och dokumentation. Pennan har en extra fin spets på 0.20 mm som möjliggör extremt detaljerat och exakt arbete. Den röda pigmentbaserade bläcket är vattenfast, kladdfritt och bleknar inte över tid, vilket gör det till ett utmärkt val för professionella konstnärer och hantverkare som behöver pålitliga resultat.

Bläcket i Sakura Pigma Micron är också pH-neutralt och arkivbeständigt, vilket innebär att det inte kommer att försämras eller gulna med tiden, vilket är viktigt för konservering av konstverk och dokument. Pennans konstruktion är robust med en metallklädd spets för extra hållbarhet och precision, även vid användning med linjaler eller schabloner.

Sakura Pigma Micron Fineliner 005 Red är också populär bland scrapbookers och journalhållare för dess förmåga att producera skarpa, rena linjer utan att blöda genom papper. Dess röda bläck ger en stark kontrast och kan användas för att markera viktiga punkter eller lägga till färgaccent till projekt.

Pennan har en slank och lätt design, vilket gör den bekväm att hålla även under långa perioder av teckning eller skrivning. Dess lock har en klämma som gör det enkelt att fästa pennan på anteckningsböcker, fickor eller väskor för enkel transport.

Sammantaget är Sakura Pigma Micron Fineliner 005 Red en pålitlig och professionell penna som erbjuder exceptionell precision och hållbarhet för en mängd olika tillämpningar, från konstnärliga skapelser till tekniska ritningar och kontorsarbete.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sakura Pigma Micron Fineliner 005 Red”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *