Sakura Pigma Micron Fineliner 005 Green

Beställ nu!

kr35.00

Sakura Pigma Micron Fineliner 005 Green är en högkvalitativ fineliner med en extra fin spets på 0,20 mm för detaljerat arbete. Pennan innehåller vattenfast och ljusäkta bläck, vilket gör den idealisk för teckning och skrift som kräver precision och hållbarhet.

Artikelnr: 10623500346479148 Kategori:

Sakura Pigma Micron Fineliner 005 Green är en högkvalitativ finelinerpenna som är idealisk för precisionsteckning, illustrationer, konstverk, och dokumentation. Pennan har en extra fin spets på 0.20 mm som möjliggör extremt detaljerat arbete och skarp linjeteckning. Den gröna bläcket är vattenfast, blekningsbeständigt och pH-neutralt, vilket gör att det inte sprider sig eller blöder igenom papperet. Pigma Micron-bläcket är också arkivbeständigt, vilket innebär att det inte bleknar över tid och är resistent mot kemikalier, solljus och andra miljöfaktorer.

Penna har en robust konstruktion med en metallklädd spets för extra hållbarhet och precision. Den är också utformad för att inte skapa bläckfläckar eller droppar, även vid användning på tunna papper. Detta gör den till ett utmärkt val för professionella konstnärer, illustratörer, och arkitekter, såväl som för studenter och hobbyanvändare som kräver precision och kvalitet i sitt arbete.

Sakura Pigma Micron Fineliner 005 Green är en del av en serie av fineliners som finns tillgängliga i olika färger och spetsstorlekar, vilket ger användaren möjlighet att välja exakt rätt verktyg för sitt specifika projekt. Pennan är också populär inom scrapbooking och journaling på grund av dess förmåga att producera fina linjer och dess långvariga bläck.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sakura Pigma Micron Fineliner 005 Green”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *